Őrizetben a sorozatbetörő

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Őrizetbe vették a hódmezővásárhelyi rendőrök azt a helybeli férfit, akit több betöréses lopással és más bűncselekményekkel gyanúsítanak. G. Rafael ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

hmvsorozat3

A rendelkezésre álló adatok szerint január 17-e és január 20-a között ismeretlen tettes öt alkalommal tört be helyi szórakozóhelyekre, gyógyszertárba, élelmiszerboltba és onnan készpénzt, televíziókat, laptopokat, élelmiszert és szeszes italokat tulajdonított el.

Az adatgyűjtés eredményeként a vásárhelyi nyomozók megállapították, a bűncselekmények elkövetésével egy 20 éves helyi lakos gyanúsítható megalapozottan. G. Rafaelt a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették. A nyomozók a házkutatás során az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták és azokat lefoglalták.

hmvsorozat2

A hódmezővásárhelyi férfi gyanúsítotti kihallgatásakor a terhére rótt bűncselekmények elkövetését elismerte.

Ellene lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök kezdeményezik előzetes letartóztatását.

(police.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá