Népszerű a hiphop Makón

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Három éve tart edzéseket Makón a Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió. A fiatalok nagyon lelkesek és sokat fejlődtek az elmúlt időszakban, jelenleg harmincöten járnak a foglalkozásokra.

DSCN0548
Ottjártunkkor a kisebbeknek volt órájuk

Kisebb fellépéseken, bálokon vettek részt a Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió makói tanítványai az elmúlt években, idén beneveznének egy budapesti amatőr versenyre és a helyi Broadway-kupára. – Jelenleg két csoporttal működünk. Egy gyerek korosztállyal, – általános iskola 5-6. osztályig, ők kicsivel többen vannak – és egy junior csoporttal – mesélte Tombácz Hajni, a táncstúdió vezetője a Makói Közösségi Klub próbatermében.

DSCN0551

A táncosok korábban a Makói Katolikus Általános Iskola kistornatermében készültek, de most már második éve ezen a helyen edzenek. – Mikor megnyílt, megkerestem a vezetőket, hogy itt szeretnénk órákat tartani. Semmi akadályát nem látták és így, hogy már tükör is van, tökéletes hely számunkra – lelkendezett Hajni.

A legkisebbek között van 4-5 fő, aki már a kezdetek óta jár, az idősebbek többsége két éve tagja a csapatnak.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá