Hazatértek a magyar rendőrök Macedóniából

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Hazaérkezett a macedón-görög határ megerősítésére kiutazott rendőri kontingens.
macedonia_haza-005

Dr. Balogh János rendőr vezérőrnagy, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes, a Készenléti Rendőrség parancsnoka február 4-én Szegeden, a Szegedi Rendészeti Szakközépiskolában köszönte meg a munkáját azoknak a rendőröknek, akik az elmúlt egy hónapban a macedón-görög határszakaszon láttak el szolgálatot.

A 31 fős magyar rendőri kontingens január 4. és február 4. között vett részt a macedón rendőrökkel közös műveletben. Az együttműködés során a magyar rendőrök közös járőrszolgálatot, őrzési és kísérési feladatokat láttak el a helyi rendőri erőkkel a közrend fenntartása és a jogsértések megelőzése érdekében. A magyar fél hőkamerával felszerelt szolgálati gépjárművekkel, terepjáró szolgálati gépkocsikkal és kézi hőkamerákkal is támogatta a határszakasz védelmét.

A Macedónia területén eljáró magyar rendőrök saját szolgálati felszerelésükkel látták el feladataikat, intézkedési jogosultságukat a macedón fél irányítása, felügyelete mellett gyakorolták.

(police.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá