Így mehetnek vissza dolgozni az anyukák

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Egy előadás keretében édesanyák kaptak tanácsot a gyermekkönyvtárban ma délelőtt, hogy hogyan térhetnek vissza a munka világába, hogyan lehet összeegyeztetni az anyaságot és a munkát. A szakértő szerint sokat segít az önfejlesztés és a tervezés.

DSCN0570

Anyaság a baba mellett és munka a baba mellett – ez volt a címe Nyisztor Adrienn munkaerő-piaci tanácsadó prezentációjának. Az előadó tudja, hogy lehetetlennek hangzik az anyukák számára az, hogy dolgozhatnak egy pici mellett, vagy egyáltalán visszatérhetnek a munkába, de mégis sokat tehetnek érte. – Önfejlesztésre, összeszedett gondolkodásra van szükség, tervezni kell előre. Sokan tanfolyamokat végeznek koncepció nélkül – árulta el a titkot.

DSCN0577

Adriennek egyébként van saját tapasztalata is ebben a témában, hiszen két kislányt nevel. Úgy véli, ezek az előadások gondolatindítónak jók, a leghatásosabbak viszont az egyéni tanácsadások, ahol személyre szabott ötleteket kaphatnak az édesanyák.

DSCN0574

A baba-klub programjainak egyik szervezője, Farkas Diána egy másfél éves kislány anyukája. Mint elmondta, az összejöveteleket tavaly kezdték el öt-hat résztvevővel, a legutóbbi találkozón már harmincan voltak. A pénteki témával kapcsolatban kifejtette: az egyik utazási irodába nyáron megy vissza majd dolgozni és kíváncsi a szakértő véleményére, hogy hogyan tudja összehozni a gyermeknevelést és a munkát.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares