Idős nénit akart kirabolni Makón

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Kerékpárral közlekedő 83 éves nénitől egy táskát akart elvenni egy fiatal férfi. A makói rendőrök elfogták, majd őrizetbe vették.

A gyanú szerint a sértett Makón, a Hollósy utcában haladt február 6-án 15 óra körül, amikor a 21 éves férfi mellé ért kerékpárjával. A gyanúsított az idős néni kormányra tekert táskáját megfogta, de eltulajdonítania nem sikerült a sértett ellenállása miatt. A makói férfi végül elrántotta a nőt, aki ennek következtében az úttestre esett és könnyű sérüléseket szenvedett.

A feltételezett elkövetőt a bejelentést követő egy órán belül, február 9-én Makó belterületén elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki. A Makói Rendőrkapitányság őrizetbe vétele mellett kezdeményezte előzetes letartóztatását. Ellene rablás bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

További négy besurranással gyanúsítható a rabló

A rendelkezésre álló adatok szerint a 21 éves gyanúsított január 27. és január 31. között több maroslelei ingatlanba bejutott, majd onnan szerszámkészleteket, mobiltelefonokat, személyes iratokat, gépkocsi-indítókulcsokat, dohányterméket, valamint parfümöt tulajdonított el.

(police.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá