A Jobbik Makói Ifjúsági Tagozata is segített a kupakgyűjtésben

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Három hete írtunk róla: a 14 hónapos maroslelei Nózsi Martin Sándor ritka bélbetegségben szenved, szüleik az Önök segítségét kérték, ha tudják, kupakokkal támogassák őket. A karitatív akcióba beleszállt a Jobbik Makói Ifjúsági Tagozata is. Az összefogásnak köszönhetően hat mázsa gyűlt össze.

DSCN0544

Nózsi Sándor, a pici édesapja megkereste Olasz Lajost, az ifjúsági tagozat makói tagját, hiszen tudta, hogy a Jobbiknak és az IT-nek korábban volt kupakgyűjtési akciója, ezért az ő segítségükre is számított.

– Száz darab szórólapot helyeztünk ki forgalmas helyeken és Maroslelén. Meglett az eredménye, hiszen rövid idő alatt összegyűlt nagy mennyiség. A család nagyon örült neki, hogy az emberek ennyire segítőkészek – tudtuk meg Olasz Lajostól.

A kupakokat ezen a héten hétfőn adták le, zömét makóiak gyűjtötték össze.

Természetesen a segítség továbbra is jól jön, a kupakokat itt lehet leadni:

Makó: Nemere kerékpárbolt (buszpályaudvar oldala), Sírkert utcai motorbolt, Bronzhold center, dr. Kiss Attila rendelőjében, rendelési időben, Jobbik-iroda (Széchenyi tér 7. 2/5) hétfőn 18 és 19 óra között.

Kiszombor: Plébánia, Fodor Bálint boltja, zöldségbolt.

Pitvaros: Kultúrház.

Csanádpalota: Kossuth utcai tápbolt.

Maroslele: könyvtár.

kupak222

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares