Vádemelési javaslat a kövegyi bántalmazás ügyében

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

A Makói Rendőrkapitányság vádemelést javasol az ellen a 40 éves makói férfi ellen, aki fejszenyéllel bántalmazta vitapartnereit Kövegyen.

A kamionosként dolgozó férfi 2015. október 4-én 22 óra 10 perc körüli időben egy kövegyi kocsma előtt kialakult vitába kapcsolódott be a munkatársa oldalán. A szóváltás során az egyik vendég egy üveget dobott a társaságból az ismerőse felé. Ezt látva a gyanúsított egy fejszenyelet vett magához és azzal bántalmazta a társaság 3 férfi tagját. P. Mihályt a Makói Rendőrkapitányság jelzésére az Orosházi Rendőrkapitányság járőrei Kardoskúton elfogták és előállították.

A nyomozás során a szakértői vizsgálat megállapította, hogy az elkövetés eszköze egy esetleges nagyobb erejű ütés következtében, mindhárom sértettnek akár nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket is okozhatott volna.

A 40 éves férfi gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. Ellene súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést a Makói Rendőrkapitányság.

(police.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá