Batyusbálon mulattak a szépkorúak

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Pénteken 16 órakor megkezdődött a farsangi batyusbál a sportcsarnokban. Az asztalokra került sütemény, szendvics, bor és pálinka is.

Ma rendezték meg a nagy hagyományokkal bíró, tavaszköszöntő batyusbált az idősebb korosztály számára. A bulin Csikota József és zenekara húzta a talpalávalót. Az összejövetelen több egyesület, nyugdíjas klub vett részt.

DSCN0828

A Bruder János Kertbarát Kör tagjai minden évben eljönnek. – Beszélgetés a régi ismerősökkel, táncolás, erről szól a mai nap – árulta el Szavaljev Ferencné, a Kertbarát Kör vezetőségi tagja. A bál mottója: ,,ha jöttök lesztek ha hoztok esztek”, ennek megfelelően Marika hagymás kalácsot, hozzá pedig házi- bort és pálinkát hozott.

DSCN0830

– Ez a farsangi kikapcsolódás számunkra – fogalmazott Seres József, a Makói Baráti Kör Nyugdíjas Klub tagja. Az asztalnál összejött apraja-nagyja, hiszen családtagjaikat is elhozták. Józsefék is visszatérő vendégnek számítanak, emiatt szinte mindenki ismerős nekik, de van néhány új arc is. – Minden évben jól érezzük magunkat. Amíg a szól a muzsika, addig maradunk – jelentette ki.

Van igazság abban amit József mondott, hiszen a szervezők ,,kifulladásig” hirdették a bált.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá