Lázár a Kovács Béla-ügyről: hülyeségeket kifele nem, csak itthon beszélünk

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

A Magyar Nemzet újságírója rákérdezett a Miniszterelnökséget vezető miniszternél a kormányinfon, hogy mi a helyzet azzal, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke azt kérte, Orbán Viktor kérdezzen rá Putyinnál, hogy támogatták-e az oroszok Kovács Bélát.

Lázár János úgy fogalmazott:

„Az az igazság, hogy nálunk a Fideszben és a Fidesz-kormányban az a szokás, hogy hazánk pártjait és a belpolitikai vitákat – akármit is gondolunk a belpolitikai ellenfelekről – sosem szoktuk a kirakatba kitenni. Még egyszer nem voltam olyan tárgyaláson, ahol Orbán Viktor a politikai ellenfeleiről mondott volna bármit is. Az a mi dolgunk befelé.”

Hozzátette:

„Kifelé mi nem szoktunk sem följelenteni, sem árulkodni, sem hülyeségeket beszélni az ellenfeleinket illetően. Az a mi dolgunk itthon.”

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá