Itthon legyen otthon az ifjúság – megőrizve magyarságát

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

A Jobbik Ifjúsági Tagozatának III. Országos Kongresszusa 2016. február 20-án elfogadta a Kiáltvány a magyar fiatalokhoz című dokumentumot. Az egyhangú döntéssel elfogadott deklaráció három fontos témát jár körbe – tájékoztatta az alfahir.hu szerkesztőségét a Jobbik IT.

A kiáltvány „Itthon legyünk otthon” elnevezésű része azt a felelősséget határozza meg, ami a fiatalok közötti legnépszerűbb pártként, a szervezetet arra kötelezi, hogy egy olyan kiszámítható, létbiztonságot adó ország létrehozásáért dolgozzon, ahonnan nem elmennek a fiatalok, hanem ahol boldogulhatnak és amely a már külföldön élők számára is vonzó lehet.

A kiáltvány „Őrizd magyarságod!” fejezete a célt fogalmazza meg, miszerint mindaddig, amíg nem sikerül az itthoni boldogulást biztosító országot létrehozni, addig mindent meg kell tennünk az elvándorolt honfitársaink magyarságának megőrzése érdekében. Minden segítséget meg kell adni a kint élőknek is, hogy megőrizzék magyar identitásukat, kultúrájukat és lelkületüket.

A dokumentum záró rész pedig a közös cselekvésre, az ügy pártpolitikán felett álló, össznemzeti jellegére hívja fel a figyelmet. A kiáltvány teljes egészében itt olvasható el.

(alfahir.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá