Hétköznapi edzőmeccs

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Kedd este játszott felkészülési mérkőzést egymással az NB2-es Makó és a csongrád megyei bajnokságban szereplő Nagyszentmiklós. A románoknak március 5-én kezdődik a tavaszi szezon, míg a vendéglátók így készültek a szombati Karcag elleni találkozóra. A meccs végül makói sikerekkel zárult.

Contitech Makói KC – Nagyszentmiklós 32-31 (20-17)

Makó: Szabó B., Patakfalvi (kapusok), Papp D. 5, Bagdi 5, Nagy L. 2, Szilágyi Z. 3, Hegyi 1, Harcsás 1, Zsiga 1, Veréb 3, Papp K. 8, Vikor 2, Vajka 1. Vezetőedző: Gera Norbert
Nagyszentmiklós: Serb, Berbec, Ciobanu, Cosma 5, Ienciu 7, Cosoi 4, Perdei, Ungureanu 5, Morar 3, Popescu 2, Bad 1, Miclaus 4. Vezetőedző: Roosz Suba József.

Kiállítások: 4, ill. 0 perc.
Büntetők 1-1.

Mit keres az Unirea a magyar bajnokságban?

A 2015/16-os szezont itt kezdte a román csapat, hiszen az utazási költségek miatt Magyarországon jobban megéri versenyezniük. Ha feljutnak az NB2-be, – amire van esélyük, mert vezetik a tabellát, – akkor maximum száznyolcvan kilométerre lesz a legtávolabbi ellenfél, ahová el kell majd utazniuk. A szituációról bővebben itt olvashat.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá