Soha nem látott képek Gaudi Mártontól

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Képkiállításra és beszélgetésre kérte fel az Interaktív Irodalmi és Művészeti Szalon Gaudi Mártont. A makói szobrász-festő a közönség előtt eddig nem bemutatott képeket állított ki, sőt mégy egy didzseridu nevű hangszeren is játszott.

DSCN0910

Az estet szervező Fáklya Mártát és Gaudi Mártont egy közös ismerősük mutatta be egymásnak, majd a hasonló témák és a szimpátia arra ösztönözte a háziasszonyt, hogy meghívja a művészt. Az összejövetel az ,,Életutak” sorozat keretében valósult meg. – Előzetes beszélgetéseink alatt sok minden kiderült, például, hogy Márton zenélni is tud. Ma az ausztrál bennszülöttek hosszúkás alakú fúvós hangszerén, a didzseridu játszik majd, de beszélgetünk pályafutásáról is – tudtuk meg Fáklya Mártától.

DSCN0907

Nem csak a zene miatt volt különleges a találkozó. A művész eddig a nagyközönség elől elrejtett festményeket hozott. – A makóiak inkább a realista képeket szeretik, ezek szürrealisták, remélem tetszeni fog nekik. Ezeket csak ismerőseim, családtagjaim látták – mesélte Gaudi.

A Makón élő és alkotó művészt sokan ismerik, ám ezen az összejövetelen új oldalát is megmutatta a képekkel és a hangszerrel.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá