Levette a csipogót, de így is elkapták a ruhatolvajt

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Az egyik szegedi bevásárlóközpontból tulajdonított el ruházati termékeket egy szerb állampolgárságú nő. A bűncselekmény gyanúsítottjával szemben vádemelést javasol a Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

A gyanú szerint az áruvédelmi eszközök eltávolításával ruházati termékeket tulajdonított el egy 53 éves nő az egyik szegedi bevásárlóközpont üzlethelyiségéből, január 30-án 11 óra 30 perc körül. A gyanúsított távozásakor az áruvédelmi kapu bejelzett, így a szerb állampolgárságú nőt tetten érték. A lopással okozott kár a ruhák visszavételével sem térült meg, mivel az áruvédelmi eszközök eltávolításával a termékek megrongálódtak és eladhatatlanná váltak.

A feltételezett elkövetőt a rendőrök elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést a Szegedi Rendőrkapitányság.

(police.hu, fotó: illusztráció)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá