Lopás miatt keresi a rendőrség

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc
[ad 1]
A hódmezővásárhelyi rendőrök egy személy azonosításához kérik a lakosság segítéségét.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 06030/224/2016. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2016. február 23-án 17 óra 15 perc és 19 óra 10 perc közötti időben a Hódmezővásárhely, Lánc utcában lévő kozmetikai üzlet előtt korlátnak támasztott, de le nem zárt, fekete színű, női vázas, KTM típusú kerékpárt tulajdonított el. Az elkövető a lopással mintegy 60.000 Ft kárt okozott.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható ismeretlen férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság 06/62/535-960–as központi számán vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

A rendőrség a bejelentő személyét bizalmasan kezeli!

Frissítés: önként jelentkezett a rendőrségen a tolvaj.

(Police.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá