Megkárosította lakótársát egy makói lakásotthonban

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Rablás bűntettével és lopás vétségével gyanúsítják azt a fiatalkorút, aki egy makói lakásotthonban többször megkárosította lakótársát.

A gyanú szerint a 15 éves fiatal szobatársától kölcsönkérte mobiltelefonját január 15-én. A gyanúsított arra hivatkozva, hogy a készülék elveszett, és nem adta vissza tulajdonosának, valójában azonban értékesítette azt. A mobiltelefon eladásával megközelítőleg egy időben a feltételezett elkövető 10.000 forintot is eltulajdonított a sértett táskájából.

A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalkorú további két esetben összesen 2.000 forintot követelt a 17 éves lakótársától 2016 februárjában. A gyanúsított ekkor a sértettet megfenyegette, hogy ha nem kapja meg a kért összeget, bántalmazni fogja. A második alkalommal az otthon egy másik lakója is segítségére volt a bűncselekmény elkövetésében.

A feljelentést követő napon M. Adriánt a rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene folytatólagosan elkövetett lopás vétségének és rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Makói Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására.

(police.hu, fotó: illusztráció)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá