Volt amikor nem tudtak ételt venni

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Hiába van kisebb daganata és gerincvelő problémája az öt éves Csonka Krisztinának, nem számít tartós betegnek, ezért elvették a támogatásokat a családtól. Édesanyja, Urbán Gyöngyi abban reménykedik, hogy ezeket visszakapják, ám addig is az Önök segítségét kéri.

2010 óta egyedül neveli két lányát, Noémit és Krisztinát Urbán Gyöngyi bátyja házában. Az anyukától pár héttel ezelőtt elvették az emelt családi pótlékot és a gyest, az állami gyerektartás csak áprilisban érkezik, a gyógyszerek viszont sokba kerülnek és Szegedre is kell utazniuk az orvosokhoz.

Legkisebb lányából, Krisztinából tavaly műtöttek ki egy jóindulatú daganatot, illetve véletlenszerűen felfedeztek egy gerincvelő problémát is, ami most kiújult, ezért újabb műtét vár rá. Gyöngyi másik médiumnak már nyilatkozott, azt követően nem csak segítséget, hanem támadást is kapott. – Egyesek szerint a lányom nem is olyan beteg, hiszen nem látszódik rajta, oviba is jár – mesélte. Az igazság azonban az, hogy a kislánynak sűrűn fáj, zsibbad a lába, vizelettartási problémája van, ezek bármikor súlyosbodhatnak.

DSCN1064

– Nagyon bátor lány, nem sűrűn panaszkodik. Sokszor úgy érzem, benne több erő van, mint bennem – mondta a szülő.

Az elmúlt hetekben az önkormányzat támogatásával ki tudták fizetni a számlákat, az iskolából tartós élelmiszert, az óvodából ruhát és étkezési utalványt, egy családtól pedig mosógépet kaptak. – Köszönjük a segítséget, a bátorítást és a Vöröskereszt közreműködését – zárta gondolatait.

Az édesanya munkát nem tud vállalni, hiszen bármikor segítségre lehet szüksége a lányának, illetve legutóbb egy évig tartott a procedúra, amelyben visszakapták a támogatásokat, ezért kéri, hogy aki tud, az segítsen nekik bármiben. A felajánlásokat a Magyar Vöröskereszt makói szervezetének irodájába lehet bevinni, a Széchenyi tér 7. szám alá, az ügyvédi közösség feletti emeletre.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá