Garázsokat tört fel

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt vádemelést javasol egy mártélyi férfival szemben. Sz. Ernő a gyanú szerint garázsok tetejét bontotta meg, csőszerelési idomokat és csillárokat lopott el.

Hódmezővásárhelyi garázsok palatetejét bontotta meg ismeretlen tettes 2015. március 14-t megelőzően. Az elkövető az egyik helyiségből több csőszerelési idomot és csillárt is eltulajdonított. A nyomozás megállapította, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy mártélyi férfi gyanúsítható megalapozottan. A feltételezett elkövetőnél tartott házkutatás során az ellopott vagyontárgyak egy részét a hódmezővásárhelyi nyomozók lefoglalták.

A 35 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá