Kiütötte a Makó az Újszentivánt – már dobogósak

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Fölényes, 4-0-ás győzelmet ért el a Makói Futball Club az Újszentiván ellenében szombat délután. A találatokat Vajna Martin, Tóth Timotheusz, Mátó Gergő és Vass András szállította. Utóbbi játékos a beállása után két perccel gólt lőtt, ám bő tíz perc múlva a kiállítás sorsára jutott. A győzelemmel a harmadik helyre léptek a fiúk, ám a közvetlen riválisok vasárnap lépnek pályára.

Makó FC – Újszentiván SE 4-0 (1-0)
Megyei I. osztály, 20. forduló. Vezette: Telek (Fekete, Görgényi)

Makó: Szalkai – Kalász, Tóth T. (Vass 64′), Horváth K. (Palotás 46′), Mátó, Hacker, Vajna (Matuz 73′), Sirokmán (Gilinger 78′), Bartucz, Sarnyai, Czebe (Varga V. 68′). Vezetőedző: Méhes Tibor.
Újszentiván: Szabó G. – Kasza, Tóth G., Hevesi, Keresztes, Barta, Velez, Szántó, Lucas, Laták (Hegyesi 90′), Kaszás (Borsos 35′, Szabó Á. 76′). Vezetőedző: Berki István.

Gólszerzők: Vajna 23′, Tóth T. 52′, Mátó 63′, Vass 66′.
Sárga: Hacker 53′, Tóth T. 57′, ill. Borsos 56′.
Piros: Vass 78′, ill. Hevesi 78′.

(fotó: archív)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá