Hamis rendszámmal és forgalmi engedéllyel buszozott

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Közokirat-hamisítás és egyedi azonosító jel meghamisítása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy román állampolgárral szemben.

20161703085314

A 36 éves férfi holland hatósági jelzésű, Neoplan gyártmányú autóbusz vezetőjeként jelentkezett kilépésre a Csanádpalota Autópálya-határátkelőhelyen március 16-án, 23 óra 15 perc körüli időben. A gépkocsi ellenőrzése során a rendőrök megállapították, hogy

a jármű vezetője által átadott hatósági engedély és forgalmi rendszám hamis.

A román állampolgárságú férfi magánál tartotta az autóbuszra kiállított német forgalmi engedélyt is, amely alapján megállapították, hogy

a járművet 2015-ben a német hatóságok kivonták a forgalomból.

A rendőrök a hatósági engedélyt és a forgalmi rendszámot lefoglalták, a járművezetőt a Makói Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene közokirat-hamisítás és egyedi azonosító jel meghamisítása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(police.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares