Igazoltatás előtt fogyasztottak kábszit a tótkomlósi fiatalok

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Tótkomlóson elfogtak a rendőrök egy férfit, aki a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján marihuánát adott el ismerőseinek. A fogyasztókat is előállították, ellenük is büntetőeljárás indult.

Az Orosházi Rendőrkapitányság Tótkomlósi Rendőrőrsének rendőrei március 15-én 14 óra 30 perc körüli időben Tótkomlóson, a Zámenhof utcában igazoltattak négy tótkomlósi férfit, akik egy személygépkocsi mellett álltak. A rendőrök az autóban, amelyet a társaság egyik tagja, Sz. B. használ, alufóliába csomagolt növényi törmeléket találtak. A kilenc csomagot a bennük lévő összesen 9 gramm kábítószergyanús anyaggal a jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a rendőri intézkedés előtt a csoport másik tagja, M. A. rejtette el az autóban. A szintén az autó mellett álló L. G. kabátjából 1 gramm szárított növényi törmelék került elő. A rendőrök ezt követően a négy férfit előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra.

A nyomozás eddigi adatai alapján a 23 éves M. A.

az intézkedéskor, illetve azt megelőzően kábítószert értékesített ismerőseinek,

ezért az Orosházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A férfi lakóhelyén tartott házkutatás során a rendőrök 2 digitális mérleget, 10 darab növényi gumót és egy önzáró nylontasakot foglaltak le, amelyeket az autóban és az L. G-nál talált növényi törmelékkel együtt szakértővel vizsgáltatnak meg.

A 23 éves L. G., a 19 éves Sz. B. és a rendőri intézkedéskor velük egy társaságban lévő 25 éves C. Sz.

elismerték, hogy az igazoltatás előtt kábítószert fogyasztottak.

Ellenük az Orosházi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

(police.hu nyomán)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares