Erdélyből jött edző a makói World Jumpingosokhoz

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Szőcs Tünde Erdélyből, Csíkszeredából érkezett Makóra Fekete Tímea meghívására, hogy tréninget tartson a helyi lányoknak. A vendégedző Magyarországon már többször járt, de városunkban most van először.

DSCN1299

A World Jumping egy trambulinon való taposást jelent, leginkább a futáshoz és annak pozitív élettani hatásaihoz hasonlít. Makón tavaly óta van rá lehetőség. – Ízületkímélő, hiszen nem rugók, hanem gumikötelek tartják a felületet. Mivel nem ugrálni kell, hanem taposni, mindenki maga dönti el az intenzitást, az egész testre hat – árulta el sportág rejtelmeit Fekete Tímea edző. Mint fogalmazott: leginkább egy kardió edzésre hasonlít és minden korosztálynak ajánlja.

DSCN1302

Az edzéseken tízes csoportokban van lehetőség dolgozni. Az egyik ilyen csoportnak tartott órát péntek délután Szőcs Tünde. Az erdélyi lány a budapesti képzésen ismerkedett meg a helyi edzővel, majd tartották a kapcsolatot, így került sor a meghívásra. – Mindenkinek különbözik az óratartási stílusa, most átadom amit én tudok, akár egy tapasztalatcserének is felfoghatjuk. Timiből kiindulva biztos ügyesek a makóiak – jelentette ki még a tréning előtt.

DSCN1304

A csíkszeredai látogató ma reggel érkezett és vasárnap utazik haza, így a hétvégén jut idő a városnézésre is.

World Jumping hétfőn és pénteken 17:30-tól, kedden 18 órától, szombaton pedig 10 órától van a Szép utca 20. szám alatt. Fekete Tímea elmondása szerint nincs sok fiú, egy-két férj volt, aki néha megjelent, de nagyon szeretné ha lenne egy fiú csapat is.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá