Egy gólon múlt

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Éppen hogy, de egy góllal alulmaradt a remek erőkből álló Mezőtúrral szemben a Makói Kézilabda Club a férfi NB2-ben. A csapat így maradt a negyedik helyen, a Jász-Nagykun-Szolnok megyeiek pedig megerősítették harmadik helyüket.

Mezőtúri AFC – Makó KC 28-27 (15-12)
NB2 férfi, Délkeleti csoport, 16. forduló.
Vezette: Nyitrai, Panyi.

CONTITECH Makói KC kezdőcsapata: AVRAMOV kapus, ÁROKSZÁLLÁSI 5 gól, KISS A. 3 gól, PAPP D. 4 gól, PAPP K. 10 gól, VERÉB 1 gól, BESSENYEI 1 gól.
Csere: Patakfalvi kapus, Bagdi 1 gól, KANDER 1 gól, Sóti, Vikor, Kovács M., NAGY L. 1 gól, Hegyi, Szilágyi.

Gera Norbert edző: ,,A külső körülményekkel nem akarok foglalkozni, mert azon nem tudtunk változtatni! A pályán előforduló hibákat ki kell javítanunk és ezzel a mentalitással kell játszanunk az elkövetkező hetekben is! Nem érdemeltünk vereséget!”

A csapat legközelebbi hazai mérkőzése március 25.-én, pénteken lesz 16.00 órakor, amikor is a Magyar Rendőr Válogatott ellen játszanak felkészülési mérkőzést.

Junior mérkőzésen:

Mezőtúri AFC – CONTITECH Makói KC 26-24 (13-17)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá