Halálos baleset Hódmezővásárhelyen

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Egy ember életét vesztette, egy súlyosan megsérült abban a balesetben, ami szombaton délután történt Hódmezővásárhelyen.

hmvhelybal1

A baleset nem sokkal 16 óra után történt a Csomorkányi út és Szoboszlai utca kereszteződésében. A Csomorkányi úton haladt egy Porsche Cayenne, amikor neki jobb oldalról, a Szoboszlai utcából érkező Volkswagen Passat megpróbált áthajtani a kereszteződésen úgy, hogy nem adta meg az elsőbbséget a Csomorkányi úton haladó járműnek. A Porsche oldalról nekiütközött a Passatnak.

hmvhelybal3_0

Utóbbi autóban ketten ültek. A sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Utasa az elsődleges adatok szerint súlyos sérüléseket szenvedett. A másik autóban is ketten ültek, abban senki sem sérült meg.

A helyszínelés idejére az érintett útszakaszt a rendőrség lezárta, a forgalom a környező utcákban haladt.

(police.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá