Jó évet zárt a Hagymatikum

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Jól alakulnak a látogatószámok, hétvégékén szinte teljes kapacitással üzemel a Hagymatikum. Ezekről Schneitzer Beáta, a fürdő igazgatója beszélt a Makói Városi Televízióban.

Az egyik legfontosabb, de inkább csak adminisztratív jellegű feladat volt 2015-ben, hogy zárt körűen működő részvénytársasággá alakítsák a céget, ebből a vendégek nem vettek észre semmit.

A fürdőzőkkel kapcsolatban Schneitzer Beáta elmondta, hogy erősen kezdték az évet, január 2-án 3027-en váltottak jegyet, ez volt a létesítmény maximum kapacitása. Ezt követően a növekedés folytatódott, aminek köszönhetően 2016-ban még nem kellett igénybe venniük a működési támogatás egy részét sem a makói önkormányzattól, mely idén 50 millió forint.

Az igazgató úgy látja, a rendezvények húzóerőnek számítanak, de azok nélkül is rengeteg pihenni vágyó választja Makót a hétvégén, a következő feladat a hétköznapok megerősítése lesz.

A Hagymatikum különböző turisztikai kiállításokon képviselte magát kül- és belföldön egyaránt, valamint nemrégiben új kiadvánnyal jelentkeztek, amiben rajtuk kívül közel húsz, turizmusban érdekelt szereplő kapott helyet, így szállásadók, vendéglátók.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá