Az öklével érvelt egy királyhegyesi férfi

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Előzetes szóváltást követően két alkalommal megütötte ismerősét egy helybéli lakos Királyhegyesen. M. László ellen garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Makói Rendőrkapitányságon.

Az egyik királyhegyesi szórakozóhely előtt március 26-án 20 óra 30 perc körül keveredett szóváltásba a 40 éves férfi egy helybéli ismerősével, akit ittassága miatt a kocsmában nem akartak kiszolgálni. M. László a vita közben váratlanul két alkalommal megütötte a sértettet, aki a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A feltételezett elkövető erőszakos cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen.

A 40 éves királyhegyesi lakost a szórakozóhely közelében a rendőrök elfogták, gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. Ellene garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Makói Rendőrkapitányságon.

(police.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá