Kutyát mentettek a makói állatvédők

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Az Ószegedi úton napok óta mászkált egy kistestű kan kutya, a nyakába belenőtt a bőrnyakörv és folyt belőle a genny, enni sem tudott, a kullancsok is ellepték. Tegnap ellátták és ideiglenes helyre került, jelenleg gazdát keres.

12928328_573155772844578_4060253544433133814_n

Kaskötő Gizella, a Makói Állatvédő és Természetvédő Egyesület programfejlesztő igazgatója és Igazné Szilvia, alelnök mentek ki a helyszínre, befogták a kutyust, majd elvitték egy állatorvosi rendelőjébe és ellátták.

A bőrnyakörv fém csatja teljesen belenőtt a kutya nyakába, egy nagy erővágóval kellett két helyen elvágni, hogy ki tudják szedni a húsból, végül kiöblítették, fertőtlenítették. Mire felébredt, már sokkal elevenebb, vidámabb volt, szaladgált, ugrált, evett is és rengeteget ivott.

Ideiglenesen Klárafalván helyezték el, várja szerető új gazdiját.

Információ: 06/30-850-2321, allatvedok.mako@gmail.com.

(fotók: Makói Állatvédő és Természetvédő Egyesület facebook)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares