,,A buta megmondó emberek mindenkit megtámadnak”

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Szegedi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a Csongrád Megyei Közgyűlés határozatát hatályon kívül helyezte dr. Kiss Attila mandátum-megvonása ügyében. Megkérdeztük az érintettet a bíróság végzése után.

Dr. Kiss Attila így fogalmazott:

,,Felháborító, hogy buta, tudás nélküli megmondó emberek megtámadnak mindenkit, csak mert azt hiszik, hogy nekik van igazuk. Valójában pedig meg sem hallhatják a másikat, képtelenek a párbeszédre, elfogadni másik véleményt.

 

Czirbus Gábor minimum tartozik egy nyilvános bocsánatkéréssel az irányomba. Egyrészt a pénztárcámban vájkált, másrészt az ártatlanság védelme mindenkit megillet. Amíg nincs jogerős ítélet, addig nem szapuljuk a másikat. Értem, hogy politikai célja van, értem, hogy felső utasításra teszik ezt, de itt élünk ebben a városban és mint makói városlakó, nem engedheti meg magának ezt senkivel szemben.

 

Számomra az egész történet azt bizonyítja, hogy nem én váltam méltatlanná a közgyűlés tagjának lenni, hanem a közgyűlés vált méltatlanná, hogy annak a tagja legyek.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá