Beismerték: hazugságokat állítanak a Márki-Zayt ,,szembesítő” plakátok

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A plakátok kihelyezéséről elsőként a Vásárhely24 írt cikket, amiben Ádók Jánost, a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület elnökét kérdezték. Most helyreigazítást tettek közzé:

,,A 2019. január 04. napján megjelent „„Óriásplakátokon szembesítik a polgármestert a saját szavaival” című cikkünkben Ádók János a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület elnöke után valótlanul híreszteltük, hogy „Minden a plakátokon szereplő idézetet maga a polgármester mondott, azon nem változtattunk semmit.”

 

Valótlanul híreszteltük továbbá, hogy Dr. Márki-Zay Péter polgármester úr 2018.08.20. napján úgy nyilatkozott volna, hogy „Soros György javaslataira kellett volna Brüsszelnek hallgatnia”

 

Azt a valós tényt, hogy Dr. Márki-Zay Péter polgármester úr 2018.02.25. napján úgy nyilatkozott, hogy „Számtalanszor elmondtam, hogy a menekülteket befogadnám…” abban a hamis színben tüntettük fel, mintha Dr. Márki-Zay Péter polgármester úr menekülteket akarna Magyarországra befogadni. Ezzel szemben a valóság az, hogy Dr. Márki-Zay Péter polgármester úr a következő mondatot nyilatkozta 2018.02.25. napján: „Számtalanszor elmondtam, hogy a menekülteket befogadnám, most a letelepedési kötvényesekről beszéltem.”

Hogy a polgármester mondatait hogyan forgatták ki és szedték ki a szövegkörnyezetből, nem volt nehéz bizonyítani.

,,Ádók János hazudott és beszórta vele a várost”

A polgármester közösségi oldalán azt írta: ,,Félnek az igazságtól, ezért próbálják a korrupciót feltáró, az üldözöttekért kiálló embereket leplezetlen hazugságokkal lejáratni. Ebbe már a kommunista párt is belebukott egyszer, pedig őket is az oroszok és a KGB támogatták…”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá