📺 Táncos és énekes produkciókkal elvarázsolták szüleiket a Jugyusok

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Péntek este a Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskola tartott szalagavató bált a makói sportcsarnokban. A három osztályban összesen 57 végzős diákot köszöntöttek.

A gimnáziumi osztály rendvédelmi orientációval működik. Van két szakgimnáziumi osztály, az egyik közszolgálat és rendészeti, a másik szociális és egészségügyi tanulmányokat folytat. Egyik részük tovább tanul, többen a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre készülnek, ha nem sikerül, akkor maradnak itt és jövőre újra megpróbálják. Van aki itt marad a szakképzésben, ők ápolónak, közszolgálati ügyintézőnek tanulhatnak. Néhányan pedig belevágnak a munka világába.

Az intézmény vezetőjének ez az első tanéve középiskolai igazgatóként. Kovács Tibor felkérést kapott a nagytiszteletű úrtól, hogy vállalja el. – Megtiszteltetés volt, jó a közösség, a kollégák támogatnak. Egy általános iskolához képest más világ, főleg ennyi szakképzéssel. Izgalmas feladat, még sok tennivaló van a tanév hátra lévő részében, de ha így haladunk, mindenki elégedett lesz – fogalmazott az újdonsült igazgató.

Kovács Tibor szerint ez a szalagavató mérföldkő az iskola, a diákság és a pedagógusok életében. A végzősök ilyenkor egy olyan úton indulnak el, amikor végképp felnőtté válva a munka világába, vagy a továbbtanulásba csöppenve maguk alakítják az életüket.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares