Hatalmasakat lódított a Fidesz a makói vízműről

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Minden volt és akkori dolgozóra, vezetőre nézve dehonesztáló, becsületsértő volt az a kommuninikáció, amit a makói Fidesz folytatott a Makó Térségi Víziközmű Kft-vel kapcsolatban. Mint arról elsőként beszámoltunk, a ,,különösen nagy vagyoni hátrányt okozó” ügyben megszüntették a nyomozást. Cikkünkben felidézzük, melyek voltak a Fidesz legnagyobb lódításai az elmúlt néhány évben:

Hiúsági kérdés volt

Kevesebb összeget költöttek vízvezeték karbantartásra, mint a vezérigazgató VW Passátjára. Ez egy hiúsági kérdés volt, hiszen a vezérigazgató is lenyilatkozta, hogy egy óriási projekt, a csatornázás előtt állnak és nem mindegy, hogy milyen benyomást kelt magáról és a környezetéről a vezérigazgató – nyilatkozta Czirbus Gábor alpolgármester.

A légy sem zümmögött úgy, ha a polgármester nem látta jónak

Dr. Hadik György önkormányzati képviselő nem értette, hogy dr. Buzás Péter miért nem szólalt meg az ügyben. Szerinte ,,ebben a városban a légy sem zümmögött úgy, ha a polgármester nem látta jónak”.

https://www.youtube.com/watch?v=9CnqYv17q9Q

Medgyesi pál egy multimilliomos igazgató

Számos makói polgár keresett meg bennünket azért, hogy elmondja, mennyire felháborítónak tartja ezt az esetet. Miképp keresheti meg a tízszeresét Medgyesi multimilliomos igazgató úr annak, mint ami egy átlagos makói munkásember fizetése? – írta közleményében a Fidesz.

https://makohirado.hu/2015/05/08/20-ev-utan-ontsunk-tiszta-vizet-a-poharba/

Buzás Péter tüzeli a DK-t vízmű ügyben

A Demokratikus Koalíciót ebben az ügyben senki sem szólaltatta meg, nyilván ők valamiért magukra vállalták, hogy ezzel foglalkozni szeretnének. Nem tudom, kinek a megbízásából teszik ezt. Az egyik elképzelésem, hogy Buzás Péter kéri meg a DK-t, hogy legyen a szócsöve és tüzeli a háttérből – vélekedett Czirbus Gábor.

https://makohirado.hu/2015/05/12/czirbus-gabor-buzas-peter-tuzeli-a-dk-t-vizmu-ugyben/

Szocialista bűnszervezet volt

Medgyesi azért nem akarta korábban elindítani a cég végelszámolását, mert takargatnivalója van. 1 milliárd forintot loptak el a makóiaktól, ez egy szocialista bűnszervezet – vélte Farkas Éva Erzsébet polgármester.

Medgyesi és Buzás cinkostársak voltak

Farkas Éva Erzsébet megmutatott nekem egy okmányt, ami azt bizonyítja, hogy Buzás tudott minderről. Cinkostársak voltak – így értékelt Lázár János.

https://makohirado.hu/2015/05/22/lazar-janos-szerint-buzas-tudott-rola-mi-folyik-a-vizikozmu-kft-nel/

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá