Megvan, ki bontja el a Kálvin utcai rendelőt, de az építő még ismeretlen

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A közbeszerzési eljárás háromszor is érvénytelen lett, de most a makói Borci Trans Kft. érvényes ajánlatot tett. A kivitelezésre vonatkozóan viszont három érvénytelent adtak be, így azt újra ki kell írni.

Csütörtökön, rendkívüli bizottsági ülésen tárgyaltak a Kálvin utcai épület bontásáról és építéséről. Előbbire négyen pályáztak: Borci Trans Kft. 9,9 millió forint (Makó), M-Color 2009 Kft. 34,8 millió forint(Makó), Bujdigép Kft. 64,7 millió forint (Szeged), Oros-Grupp Kft. 39,1 millió forint (Orosháza). A legkedvezőbb ajánlatot tehát a Borci Trans Kft. tette, – a másik három pedig egyébként is érvénytelen lett,- így ők bonthatják el.

Építésre a Bodrogi Bau Kft. 357 millió forinttal (Hódmezővásárhely), a Mester-Bauholding Kft. 439 millió forinttal (Makó) és az M-Color 2009 Kft. 328 millió forinttal (Makó) jelentkezett, ám mindhárom ajánlat érvénytelen lett.

A rendelő ügye 2016 óta húzódik, a bontási közbeszerzést ezzel együtt négyszer kellett kiírni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá