📺 Ősszel hiteles indulók kellenek a NER jelöltjeivel szemben

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Ma, aki az ellenzéki pártokat egymásnak akarja ugrasztani, az a Fidesz érdekét szolgálja. Ősszel hiteles jelölteknek kell állnia a NER indulóival szemben – hangzott el a pénteki hódmezővásárhelyi fórumon.

Márki-Zay Péter a következő példával illusztrálta a helyzetet: egy csatatéren 52 harcos van az egyik oldalon, 48 a másikon. De mégis az a legfontosabb, hogy az 52 gyilkolja le egymást, majd ha talpon maradnak néhányan, azok veszik fel a küzdelmet a 48 ellen. ,,Ez pedig a Fidesz érdeke” – tette hozzá.

Gyöngyösi Márton, a Jobbik EP-listavezetője szerint van remény, még ha most a NER rendszere korlátlannak tűnik, de látszanak a rendszer gyenge pontjai. Ha a számarányokat nézzük, többen vannak azok, akik a NER-el szemben sorakoznak fel. Ősszel mindenhol hiteles embereket kell állítani a NER jelöltjeivel szemben – fogalmazott.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá