📺 Önkormányzati újság: a 95 éves néni nem, de a polgármester és Lázár legalább látszott a fotón

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Annyira túl van tolva a propaganda, hogy megbántanak vele védtelen embereket. Ésszel kellene csinálni – fogalmazott a szerdai testületi ülésen Marosvári Attila (PSZM)

A képviselő felhívta rá a figyelmet: a Makói Hírek önkormányzati újság 2019. február 28-i számában volt egy tudósítás arról, hogy a térség országgyűlési képviselője és a polgármester köszöntötte Rózsavölgyi Károlynét, 95. születésnapja alkalmából. A néni egyébként Marosvári körzetében lakik, ahogy a családtagjai is. A fényképen szemből látszódik Lázár János és Farkas Éva, a köszöntöttnek pedig csak a feje búbja. -Legközelebb olyan szerkesztővel csináltassák az újságot, akiben valamennyi empátia van az emberek felé – kérte Marosvári.

Lázár János (Fidesz) válaszában elmondta: azt se tudta, hogy benne volt az újságban, de szeretné, ha inkább kihagynák, akkor jut mindenkinek hely. Így felajánlotta, hogy ahol ő lenne, oda a kerüljön Zeitler Ádám (Jobbik), Gáspár Sándor (MSZP), dr. Török Miklós (DK) és Marosvári.

A családtól elnézést kért a parlamenti képviselő és Farkas Éva Erzsébet is, utóbbi hozzátette: személyesen fog bocsánatot kérni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá