📺 Lázár: anyagi kár fogja érni az árusítók egy részét

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Miközben a város vezetői szerint minden rendben van a piac elmúlt másfél éves működésével és az ideiglenes helyre való költözésével, Lázár János arról beszélt, hogy meg kell gondolni egy esetleges kártalanítást az árusok felé.

A múlt heti testületi ülésen Kovács Sándor (Fidesz) kifejtette: az áttelepítés során nagyon jó munkát végeztek a közreműködők és ,,amekkora volumenű volt a kitelepülés, minimálisnak mondható az előforduló hibamennyiség.”

A térség országgyűlési képviselő úgy véli, az anyagi kártalanítás nem ördögtől való. Bizonyos árusítókkal tárgyalni kell, azokkal, akiknek problémát okozott a költözés. Lázár János elárulta azt is, a piac megközelítése egy háborús övezethez hasonló kihívást jelentett az elmúlt másfél évben.

Azt kéri, a testület gyakoroljon méltányosságot azokkal a kereskedőkkel szemben, akik fix árusító hellyel rendelkeznek és a pavilonjukat nem tudják mobilizálni a Hollósy Kornélia utcára.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá