A ,,szétesőben lévő” Jobbik másfél nap alatt 31 ezer ajánlást gyűjtött

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Ismert: április 6-án kezdődött meg Európai parlamenti választásokra az ajánlások gyűjtése. A Jobbik április 8-án, hétfő reggel elsőként adta le a választási irodánál az aláírásokat.

Tóth Péter, Jobbik Csongrád megyei elnöke múlt heti sajtótájékoztatóján számolt be arról, hogy a minimális 20 ezer helyett 31 ezer ajánlást adtak le.

,,Akik azt vizionálták, hogy a Jobbik szétesett, megszűnt, kettészakadt, azok most rendkívül csalódottak lehetnek. Csongrád megyében másfél nap alatt közel másfél ezret gyűjtöttünk össze. Ez a párt erejét is mutatja a megyében, hiszen ilyen gyors tempóban ekkora mennyiségű ajánlást kaptunk a választóktól. Nem tettünk le arról a célunkról, hogy ezt a kormányt minél előbb leváltsuk”

– fogalmazott. Tóth Péter újságírói kérdésre elárulta: Magyarország 21 képviselőt küldhet az Európai Parlamentbe, így azzal lenne elégedett, ha 11 nem fideszes kerülne be, így ott elvesztenék többségüket.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá