📺 Márki-Zay négy kérdése után lefagyott a fideszes képviselő

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A pénteki közgyűlésen Cseri Tamás (Fidesz) arról beszélt, hogy azért mennek el a szakemberek a városházáról, mert megfelezték a fizetésüket és csak azok maradhatnak, akik lojálisak Márki-Zay Péterhez. A polgármester szembesítése után hosszú csend állt be.

Márki-Zay: A felesége az biztosított a lojalitásáról?
Cseri: Nem.
M-Z: És kapott béremelést?
Cs: A feleségem nem volt vezető, amikor Ön idejött.
M-Z: Igen. Mert ki nevezte ki vezetőnek?
Cs: Ön.
M-Z: És akkor biztosított a lojalitásáról?
Cs: (csend)

– ez a párbeszéd játszódott le a polgármester és a képviselő között. A fideszesek ,,feledékenységét” jól mutatja, hogy Cseri Tamás a hatászünet után azzal kezdte: ,,helytelen dolognak tartja, hogy ilyen személyes dolgokba belemenjenek”, főleg hogy az embernek a családtagját hozzák szóba. Azt bizonyára ,,elfelejtette”, hogy a polgármester felesége folyamatos fideszes támadások alatt van: hol ,,adót csal”, hol az otthonszülés során ,,halnak meg” újszülöttek miatta.

A fenti párbeszéd 43:30-tól látható:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá