📺 Kutyafuttató helyett parkolót kérnek a Fűrész utcán élők

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Úgy tűnik, nem csak a Károlyi Mihály utca környékén élők, hanem a Bajcsy lakótelepnél sem szeretnék, ha kutyafuttató épülne náluk. A keddi fórumon abban maradtak, hogy ha Toldi János képviselő felgyógyul, akkor egy újabb egyeztetést tartanak.

A vasútállomás várójában megtartott összejövetelen a lakók elmondták, hogy kevés a parkolóhely az eleve szűk Fűrész utcán, így a kutyapark helyett több parkolót szeretnének az utca végén. Ákosi Ádám, a polgármesteri hivatal hatósági osztályának vezetője közölte: az volt a cél, hogy sűrűn lakott terület mellett alakítsák ki a helyet. A város honlapján megszavaztatták, hogy melyik helyszín legyen és míg a Csipkesornál élők jelezték, hogy nem szeretnék a kutyafuttatót, addig innen ilyen jelzést nem kaptak. Farkas Éva Erzsébet polgármester (Fidesz) azt javasolta, hogy csak az ott élőknek egy külön fórumot szervezzenek a témában, hiszen végleges döntés még nincs az építésről.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá