Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Stummer János, a Jobbik alelnöke úgy ítélte meg, hogy a körzetében tartott majális jó alkalom arra, hogy felhívja az emberek figyelmét Orbán Viktor hazugságkampányára, miszerint csak a Fidesz képes megállítani a bevándorlást.

A jobbikos országgyűlési képviselő elmondta, hogy a retorika ellenére az Orbán-kormány 86 ezer gazdasági bevándorlót engedett be az utóbbi években Magyarországra, eközben pedig tétlenül nézte az egészségügy rettenetes állapotát, aminek javításával elkerülhető lett volna 24 ezer honfitársunk idő előtti halála. A fejlesztésekre fordítható összegeket viszont elnyelte a végtelenül korrupt rendszer.

A politikus ezért kijavította a majális bejáratánál található fideszes plakátot, ami a „Támogassuk Orbán Viktor programját, állítsuk meg a bevándorlást!” helyett most már azt az igazságot hirdeti, ami valójában Orbán Viktor programja:

„Támogassuk Orbán Viktor programját, lopjuk szét az országot!”

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá