Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A hétvége eseményei:

Szombaton hajnalban Makón, a Széchenyi téren egy személygépkocsi ütközött oszlopnak. Személyi sérülés nem történt, a kiérkező makói hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Kora reggel Mórahalmon, a Milleneumi sétányon az útra dőlt egy nagyméretű fa, melyet a mórahalmi önkéntes tűzoltók láncfűrész segítségével eltávolítottak el.

Nyolcvan négyzetméteres tároló épület és egy melléképület égett kora este Bordányban. A tüzet Ruzsáról és Szegedről érkezett tűzoltó egységek fékezték meg. A tűzesetben az ingatlan tulajdonosa életveszélyes égési sérüléseket szenvedett.

Közlekedési táblát tartó oszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap délután, a 47. számú úton, Szeged közelében. A helyszínre érkező szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá