Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Megnövekedett várakozási idővel kellett számolni a magyarországi határátkelőhelyeken – így a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is – technikai ok miatt hétfőn délelőtt.

A szakemberek a hibát elhárították 12 óra után, az informatikai rendszer helyreállt, így a határátkelőhelyek átléptetése folyamatos. A napközben kialakult torlódások miatt azonban még egyes határátkelőhelyeken lehetnek a megszokottnál kicsit hosszabb várakozási idők, ami miatt az utazóközönség türelmét és megértését kérik.

A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a folyamatosan frissülő http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo oldalon, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá