Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Ismert: lezárult a nyomozás a Makó-Térségi Víziközmű Kft. ügyében, ahol különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomoztak ismeretlen tettes ellen a makói városvezetés feljelentése nyomán. A nyomozás lezártát Czirbus Gábor értékelte a legutóbbi testületi ülésen.

Dr. Török Miklós önkormányzati képviselő (DK) nyomozást érintő kérdéseire Czirbus Gábor alpolgármester, a
Fidesz helyi elnöke válaszolt. Elmondta, hogy a cég működésével kapcsolatban visszamenőleg tájékoztatást nem kaptak, csak részinformációkkal rendelkeztek. Információ hiányában így nem tudhatták, hogy mi folyik ott.

,,Az lehet, hogy törvényileg rendbenn találta a bíróság, de az erkölcsi felelősség nem nálunk van, hogy megvizsgáltuk a cég működését. […] A törvényesség és az erkölcsi felelősség azt terheli, aki ezt a több száz millió forintot kifizette.”

– fogalmazott.

Hogy a vízmű megvádolt akkori és korábbi, egyszerű munkavállalóitól mikor kérnek bocsánatot, az nem derült ki:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares