Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Jobbik önkormányzati képviselője arról beszélt a szombati utcafórumon, hogy konzultációt indítanak, ezáltal bevonva a változást akaró makóiakat a választási program megalkotásába.

Zeitler Ádám szerint egy közös, ellenzéki lokálpatrióta polgármesterjelöltet, a körzetekben szintén egy-egy lokálpatrióta képviselőjelöltet kell állítani, akik le is győzik a fideszes indulót. Ezen kívül jövőt kell mutatni a makóiaknak, lássák, hogy ők is tudnak ajánlatot tenni.

Ennek érdekében a május 26-i, európai parlamenti szavazás után online és papír alapú konzultációt indítanak Makón, – amihez várják a többi ellenzéki párt támogatását, – ez alapján alakul ki a választási programuk.

,,Ez alapján elkészülhet egy olyan program, ami lokálpatrióta, tisztességes, Makónak jövőt mutat és konszenzus lehet mindenki makói között.”

– fogalmazott.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá