Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A szerdai utcafórumon Gáspár Sándor, a körzet képviselője (MSZP) ismertetett néhány fontosabb eseményt.

Elárulta, hogy a Juhász Gyula téren egy sportparkot építenek, a játszóteret felújítják gyermeknapra és két új játszóeszközt raknak ki. A Kassai utcai játszótérre egy új elem kerül ki.

További problémát jelent a Nagyér csatorna. Idén is kitakarítják, azonban a Miklós utca és a Czuczor utca közötti szakaszát nem tudják, nem férnek oda a gépek. Ezért a jövő héten földmérők mennek ki, ugyanis van olyan lakó, aki teljesen a csatorna partjáig leépítkezett – az építmények eltávolítása után tudják kitakarítani.

A képviselő szerint a csapadékvízelvezető árkok felújítására, építésére forrást kell teremteni. ,,Hiába csináltuk meg a járdát, ha nincs árok, akkor az esővíz nem folyik el” – fogalmazott.

Az illegális szemetelés kapcsán elmondta: este kiment, éjfélig kint volt, de nem talált senkit. Viszont reggelre már a zöldhulladék oda volt rakva az út mellé. Azt javasolta, hogy figyelő emberek legyenek a városban és akit rajtakapnak, az kapjon pénzbüntetést.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá