Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Fekete Ferenc, hódmezővásárhelyi fideszes önkormányzati képviselő érdekesen áll a demokráciához.

Lázár János, a térség parlamenti képviselője Fekete Ferenc, Béke-telepi boltjában készített videót. Ebből megtudhatjuk, hogy Fekete hogyan lett képviselő és mióta vezeti az üzletet. A felvétel utolsó egy percében a következő párbeszéd zajlott le:

Fekete: Ebben a városban a legnagyobb probléma szerintem az, hogy a politikával nem csak a politikusok foglalkoznak, hanem minden hódmezővásárhelyi foglalkozik.

Lázár: De ez a jó, nem? Ez a demokrácia.

Fekete: Ez a demokrácia, csak az a baj, hogy családok, barátságok szűnnek meg a politika miatt és nem állnak szóba egymással.

A videó végén megtudhatjuk, hogy minden probléma forrása Márki-Zay Péter polgármester, hiszen nincs együttműködése a képviselő testülettel. Lázár szerint együttműködés hiányában nem lehet fejleszteni egy várost, ezért az a feladatuk, hogy egyesítsék Hódmezővásárhelyt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá