Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Haszonállat bírálatokkal, bemutatókkal, vásárral várja mától szombatig látogatók ezreit a Hód-Mezőgazda Zrt. a XXVI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Szakkiállítást és Vásár. Az ünnepélyes megnyitón a cég vezérigazgatója, Antal Gábor kihangsúlyozta, hogy a vásárhelyi szakkiállítás ettől az évtől az OMÉK társrendezvényévé vált – közölte a Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata.

Márki-Zay Péter polgármester köszöntőjében elmondta: a kiállítás mára már nem csupán színvonalas szakmai találkozó, de turisztikai látványosság is lett, amelyen több ország képviselője van jelen. – Odaadást, szorgalmat igényel az állattartás, egyre kevesebb ember vállalja az elkötelezettséget – tette hozzá. A látogatókat Ondré Péter, az AgrárMarketing Centrum ügyvezetője, Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara vezetője és Farkas Sándor parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes is köszöntötte. Szerepelt a protokoll listán, de nem volt jelent a nyitóünnepségen sem Nagy István agrárminiszter, sem Lázár János.

Vásárhely polgármestere és Pat Kelly, Írország budapesti nagykövete a hivatalos ceremónia után váltott pár szót. Örömüket fejezték ki amiatt, hogy ír cég is állít ki az alföldi városban, valamint érdeklődő szakemberek is szép számmal érkeztek a szigetországból.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá