Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

200 brossúrát viszek magammal az amerikai útra, népszerűsítve Hódmezővásárhelyt, mint befektetési és hazatelepülési  célpontot – írta közösségi oldalán a polgármester. Ismert: Márki-Zay Péter a Mindenki Magyarországa Mozgalom másik vezetőjével, Kész Zoltánnal a külügyminisztériumban tesz látogatást hétfőn.

A városvezető azt közölte: új, teljesen közművesített, kivilágított utakkal és nagysebességű internettel ellátott ipari parkunkban már eddig is 5 új cég területvásárlása van folyamatban, akik hamarosan munkahelyeket teremtenek és adót fizetnek.

A természeti környezet, a Tisza-holtág, a kerékpárút-hálózat, a minden igényt kielégítő sport- és kiskereskedelmi ellátottság, valamint a 30 percre lévő Szeged oktatási és kulturális lehetőségei Vásárhely nyugalmával és kiemelkedő közbiztonságával ideális lakókörnyezetet biztosítanak gyermekeink felneveléséhez és a szabadidőnk eltöltéséhez ebben az önkéntességben összetartó, közösségi életben példamutató városban.

Dolgozunk azon, hogy hozzám hasonlóan minél több ma még külföldön vagy más hazai városokban dolgozó magyar család költözzen vásárhelyre.

– tette hozzá.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá