Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Annyira, hogy a cikkeket le is törölték, ,,az oldal nem található” hibákat ad ki rá.

Nem az amerikai külügyminisztériumban és nem annak delegáltjaival találkozott Márki-Zay Péter és Kész Zoltán Washingtonban – írta a kormányközeli média a vitathatatlan.blogspot.com,  451 facebook kedvelővel rendelkező oldalra hivatkozva. Azt írják, az ellenzéki politikusok az American Foreign Service Associaton épületében jártak, hiszen annak a logója van a falon, ez az Amerikai Külügyi Szolgálat Egyesületet jelenti.

Az emléktábla a Külügyminisztérium épületében van

Az AFSS-es emléktábla a State Department (Külügyminisztérium) épületében van. Az amerikai külügyminiszter avatta fel, ami előtt Márki-Zayt és Készt is lefényképezte a külügyminisztérium egyik munkatársa. Miután kiderült a Fidesz-közeli sajtó baklövése, gyaníthatóan gyorsan törölték a bejegyzéseket: Origo, Ripost, Délmagyarország. A Pesti Srácokat ez nem zavarja, náluk továbbra is fent van.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá