Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Rotary Club Szeged-Tisza és a Karitáció Alapítvány csodálatos együttműködésének eredménye a vasárnap Szegeden megrendezésre került Fergeteges jótékonysági gyereknap – Alma Együttes koncerttel.

Ötszáz boldog gyermek kacaja töltötte be a az Ifjúsági Ház nagytermét. A két alapítvány összefogása eredményeként kétszáz hátrányos helyzetű gyermek is felejthetetlen élménnyel térhetett haza. A kicsik és nagyok körében is kedvelt Alma együttes koncertje előtt és után minden gyerkőc megtalálta a kedvére való programot.

A Bohócdoktorok közreműködésével játszóházzal egybekötött kézműves foglalkozás továbbá lufihajtogatás, csillámtetoválás szórakoztatta a családokat és a gyermekeket a közös játszódélutánon. Mindkét alapítvány fő célkitűzései között szerepel a nehéz sorsú gyerekek felkarolása, ezen a vasárnapon is ennek a célnak szentelték önkénteseik közös erejüket.

Minden gyermek megérdemelné a gyereknap varázsát, reméljük, ez a játszóházi élmény teljesebbé tehette hétköznapjaikat.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá