Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Lehasadt egy nagy méretű fa ága csütörtökön Hódmezővásárhelyen, az Árpád utcában. A faág a gyalogosok és az autósok forgalmát is veszélyeztette, a lakosok a tűzoltók segítségét kérték. A város hivatásos egysége motoros láncfűrész segítségével távolította el a veszélyes ágat, ennek köszönhetően a forgalom rövid idő alatt helyreállt az érintett útszakaszon. Szegeden pedig kerítésre dőlt egy fa a Szamos utcában, a műszaki mentést a szegedi hivatásos tűzoltók végezték el. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Megsérült vízvezeték miatt riasztották a szentesi tűzoltókat csütörtökön délután. Egy Bacsó Béla utcai társasház pincéjét árasztotta el a víz, melyet a tűzoltók szivattyúval távolítottak el. A gyors beavatkozásnak köszönhetően nem keletkezett komolyabb anyagi kár az épületben.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá