Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A plakáton szereplő információk szerint a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület helyezte ki. Róluk mondta ki korábban a bíróság, hogy az óriásplakátjaik valótlanságot állítanak.

Minden lehetséges módon próbálják azzal a hazugsággal teleaggatni a város utcáit, és teletömni a háztartások postaládáit, -hetente akár többször is-, hogy a polgármester migránsokat telepítene az országba – írta a Vásárhelyiek a változásért oldal. A valóság ezzel szemben az, hogy egyetlen polgármesternek sem áll módjában az országba migránsokat telepíteni, ellenben a kormánypárttal, aki bár szavakban tiltakozik ellene, mégis élen jár a betelepítésben.

Mivel nem találnak fogást a polgármesteren, így azzal vádolják, amit valójában a kormány követ el, de ami ennél talán még elképesztőbb, hogy tavaly február 25. óta mennyi pénzt költöttek már el ezekre az átlátszó, felesleges hazugságokra – fogalmazott az oldal.

Az Ádók János vezette egyesület a korábbi plakátolásra 860 ezer forintot költött, amelyet az egyesület tagsága és támogatói adtak össze. Hogy ez a mostani plakátolás mennyibe került, az nem derült ki. Mindenesetre furcsa, hogy az utóbbi években alig volt pénzmozgás az egyesület számláján, most pedig ilyen sokat költenek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares